Furdi Balázs vagyok

videókat, filmeket készítek

Kb. 2004 óta foglalkozom képalkotással.

Ekkortájt találta ki egy barátom a Nightinfo névre keresztelt, éjszakai élettel foglalkozó portált aminek keretein belül elkezdtem többedmagammal fotósként dolgozni.
Idővel kinőttem a kompakt gépemet és 2007 környékén megvettem az első DSLR, cserélhető objektíves fényképezőmet. Éreztem, hogy a képalkotás be fog szippantani és nagyjából minden ami ehhez a műfajhoz köthető az életem részévé fog válni valamilyen módon. Nagyapáimat a fotózás, édesapámat a videózás fertőzte meg, a barátaimmal gyakran ez volt a téma úgyhogy gondolom nem sok esélyem volt elkerülni ezt a becsípődést.

2013-ban beszereztem az első HD videórögzítésre alkalmas kamerámat. Ezzel egy időben megépítettem az első drónomat is amire hamar felkerült a kamerám, így jó képminőséget tudtam elérni már a levegőben is.

Azóta rengeteget fejlődött minden, de a lényeg maradt: Földön és levegőben is dolgozom.

Nézz körbe az oldalaimon és megtalálod pár munkámat az elmúlt évekből. Vimeon és YouTube-on többet is láthatsz. Ha kérdésed van vagy ajánlatot kérnél, akkor a “Kapcsolat” oldalon található lehetőségek valamelyikén jelezd és igyekszem mihamarabb válaszolni.